středa 23. května 2012

Pletená vesta

Tak jsem po dlouhé době dopletla vestu. Použila jsem návod z Garnstudia a materiál je Fabel od téže firmy a já jsem moc spokojená. Vesta sice není vypraná a nemá našité knoflíky, ale nic mě nebrání  vtom se opět pochlubit :-D Už se pere a knoflíky snad taky brzo napravím.
A tady je výsledek mého snažení.


neděle 13. května 2012

RAG QUILT

Tuhle deku jsem ušila přes víkend. Tedy včera nařezala látky a dvě řady sešila a zbytek dodělala dneska. Látky jsem koupila od jedné holčiny, co je neupotřebila a dokoupila k nim ze stjené kolekce falešný patchwork a hurá na to. Dece látky moc sluší a já jsem spokojená. A tak to dopadá, když si něco vezmu do hlavy.
Je to první dárek na Vánoce, letos jsem si řekla, že budu šít deky,tak mám co dělat,abych to stihla.
A jdu se chlubit













sobota 12. května 2012

Chessecake

Dort jsem začala péct včera večer a dneska ráno dodělala. Je pro manželovu maminku ke Dni matek a já doufám, že jí potěší. Nejsme zdatná cukrářka, ale pekla a zdobila jsem dort s velkou láskou.


pátek 11. května 2012

Malovaný hrníček

Včera byla ve školce besídka ke Dni matek. A jako dárek každá maminka dostala malovaný hrneček dítětem. Jája mi namaloval tento skvost. Jsem na něho moc pyšná, hrneček je úžasný a já jsem moc ráda,že mám Jáju.
Jájo moc děkuji, za to, že jsi a že jsi tak úžasný!!!!!!!!!!!!!!!
A jdu se chlubit :-D



pátek 4. května 2012

MAXIHEXAGONY

Tak jsem tu s pokračováním našeho přehozu do ložnice. Tento týden je celý nějaký smutný, divný a nejlepší lék na to bylo šití přehozu. Tak došlo na vytažení kostlivce ze skříně a já ten TOP vážně dneska došila........Pak jsem sice zjistila, že nemám dostatečně široký vatelín, ale nevadí, hbytě jsem objednal a tak doufám, že přehoz už vážně dodělám. Ještě jsou v plánu dvojpolštáře,aby to pěkně v ložnici ladilo.......